Live House
ノー バード

No Bird

アクセス 銀座
TEL 03-6280-6006

No Bird Food

旬の食材を使ったイタリアンを最高の音楽空間でご堪能ください。
コース料理ご注文でミュージックチャージ 1,000yen OFF



Course with Wine Pairing

ソムリエがお料理に合わせたグラスワイン4種のペアリング付き(+3,000yen)

3,000 yen supplement(4glasses chosen for you )

Course

NoBird コース/No Bird Set Menu

4,300

前菜/Appetizer 1

蓮根のポルペッティ 温かいモロヘイヤのスープ仕立て

Lotus root porpetti served with Nalta Jute soup



前菜/Appetizer 2

ノルウェーサーモンと秋のフルーツのマリネ サラダ添え

アールグレイの泡

Marinated Norwegian Salmon and autumn fruits

or

フランス産フォアグラのソテー 赤ワインのソース (+800yen)

Sauteed foie gras, red wine sauce



パスタ/Pasta

シチリア風イワシとウイキョウのスパゲッティ サフランの香り

Spaghetti sicilian , sardine , fennel , saffron flavor

or

二色さつまいものニョッキ ヨーロッパきのこのクリームソース(+300yen)

Sweet potato Gnocchi , europian mushrooms cream sauce



メイン/Main Dish

本日の魚のポワレ ごぼうのソース バルサミコ風味

Today’s fish poiret , burdock puree balsamico flavor

or

いわい鶏もも肉の赤ワイン煮込み じゃがいものピュレ添え

Chiken leg stewed in red wine , served with potato puree



デザート/Dessert

栗かぼちゃのベイクドチーズケーキ

Pumpkin baked cheese cake



季節のコース/Seasonal Set Menu

6,500

冷菜/Cold Appetizer

軽く炙った秋鯖と焼き茄子の冷製 からすみと赤ピーマンのソース

Toast mackerel lightly , baked eggplant red bell pepper sauce



温菜/Hot Appetizer

フランス産フレッシュポルチーニ茸のソテー 温度卵と生ハムと共に

Sauteed fresh polcini mushrooms served with poached egg and prosciutto



パスタ/Pasta

季節のパスタ (スタッフにお尋ねください。)

Today’s seasonal pasta ( Ask a staff )



魚料理/Fish

甘鯛の松笠焼き なめこのコンソメ仕立て

Grilled tilefish scales , served with consome soup



肉料理/Meat

和牛ランイチと秋野菜のロースト ソースシャンピニョン

Baked breast of pigeon and thai croquette, port wine sauce



デザート/Dessert

マロンのタルトとセミフレッドのモンテビアンコ仕立て

Chestnut semifreddo mont blanc style

or

リコッタチーズを詰めた紅玉りんごのラヴィオリ “メッツァルーナ“

アーモンドミルクのクレーマとキャラメルジェラートを添えて

Ravioli stuffed with apple and ricotta cheese , served with caramel gelato



シェフおまかせコース



8,500

内容は係にお尋ねください。



SMALL APPETIZER

小皿前菜



フレッシュオリーブとドライトマト



600

Fresh Green Olives and Sundried Tomato



水牛モッツァレラとフルーツトマトのカプレーゼ



600

Caprese salad



バルサミコ風味のローストビーフ



600

Roastedbeef, balsamico vinegor flavor



季節野菜のピクルス



600

Seasonal vegetables pickles



帆立貝とマッシュルームのアヒージョ



600

“Ajillo” scallops and mushrooms



フォアグラテリーヌのクロスティーニ



600

“Crostini” foie gras terrine



タコとじゃがいものサラダ カラスミ添え



600

Octopus and potatoes salad, sprinkled with bottarga



フライドポテト



600

French Fries



自家製魚介の燻製



600

Smoked seafoods



生ハムとサラミの盛り合せ



600

Prosciutto and salami



APPETIZER

前菜



ひとくち前菜3種盛り合わせ



900

3kind of one bite appetizer chef’s choice



蓮根のポルペッティ  温かいモロヘイヤのスープ仕立て



1,000

Lotus root porpetti served with Nalta Jute soup



軽く炙った秋鯖と焼き茄子の冷製  からすみと赤ピーマンのソース



1,400

Toast mackerel lightly , baked eggplant red bell pepper sauce



キヌアとたっぷり野菜のサラダ 豆乳とチーズのソース



1,500

Quinoa and plenty of vegetables salad,soy milk and cheese sauce



イカといろいろなキノコのフリット



1,400

Fritter of squid, seasonal mushrooms



フランス産フレッシュポルチーニ茸のソテー 温度卵と生ハムと共に



1,800

Sauteed fresh polcini mushrooms served with poached egg and prosciutto



フランス産フォアグラのソテー 赤ワインのソース



1,400

Sauteed foie gras red wine sauce



PASTA/RICE DISH

パスタ/リゾット



軽くスモークした秋鮭とわさび菜のスパゲッティ



1,400

Spaghetti, lightly smoked salmon, wasabi greens



六白黒豚の自家製燻製ハムと チョリソー入りスパゲッティナポリタン



1,600

Spaghetti Napolitana (tomato sauce) using home smoked pork and chorizo



ヨーロッパ産きのことポルチーニクリームソースのタヤリン



1,600

Homemade pasta”Tajarin”, europian mushroom sauce



ワタリガニのラヴィオリ アボカドのクレーマ



1,700

Homemade pasta”Ravioli”, stuffed with crab meat, avocado sauce



栗の焼きリゾット フォアグラテリーヌ添え モストコットと赤ワインのソース



1,800

Baked chestnut risotto, served foie gras terrine



※スパゲッティはグルテンフリーのパスタに変更いただけます。

Pasta can be changed with gluten free pasta



MAIN DISH

メイン



清流若鶏もも肉雑穀米詰めのロースト 白いんげん豆の煮込み添え



1,800

Roasted thigh of chiken stuffed with multigrain rice, stewed white kidney bean



甘鯛の松笠焼き なめこのコンソメ仕立て



2,000

Grilled tilefish scales , served with consome soup



ランド産鳩むね肉のオーブン焼きともも肉のクロケット ポルトソース



2,600

Baked breast of pigeon and thai croquette, port wine sauce



和牛ランイチのロースト ソースシャンピニョン 秋野菜添え



2,800

Roasted “WAGYU” top sirloin butt, champignon sauce



DESSERT

デザート



自家製ジェラート



1種盛り 1scoop/500

2種盛り 2scoop/800

Homemade gelato



ビターチョコレートのテリーヌ いちじくのオーブン焼きを添えて



800

Bitter chocolate terrine, baked fig



マロンのセミフレッドとタルトのモンテビアンコ仕立て



900

Chestnut semifreddo mont blanc style



SIDE DISH

おつまみ



自家製フォカッチャ



250

Homemade focaccia



キプロス産スモークシーソルトのミックスナッツ



600

Mixed nuts smoked sea salt flavor



厳選チョコレ-ト(ヴェイス社 ノワール・アカリグア カカオ70% カカオ豆入り)&ドライフルーツの取り合わせ



1,000

Select chocolate and dried fruit



チ-ズの盛り合わせ



1,300

Assorted Italian cheese platter





※表記価格には消費税が含まれておりません。別途サービス料10%を頂いております。

※Tax and 10% service fee will be added

No Bird
03-6280-6006
※お問い合わせの際は「@ジャズ」を見たとお伝えになるとスムーズです。

@ジャズHOME
ジャズライブハウストップ
ジャズライブハウス中央区